吉林省伊通满族自治县第三中学校高中英语选修7 Unit 3 Under the sea-Using language[课件].ppt

吉林省伊通满族自治县第三中学校高中英语选修7 Unit 3 Under the sea-Using language[课件].ppt

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
吉林省伊通满族自治县第三中学校高中英语选修7 Unit 3 Under the sea-Using language[课件]

Period 4 Using Language Please enjoy some beautiful pictures about sea animals. parrotfish 鹦嘴鱼 Sea-slug 海蛞蝓 eel 鳝;鳗 Giant calm grey reef shark 灰礁鲨 Read the text and fill in the blanks. During the snorkelling trip, the writer first became _____ of the ____ colours and the fantastic corals. He saw little fish ________ the bodies of larger fish, the parrotfish _________ upside down, aware vivid cleaning hanging Teaching task 1: a sea-slug _______ by a sea-star, a turtle passing so close to him, an eel _______ its head from a hole, a clam _______ for something to swim in between its thick green lips. He felt ______ to death on seeing some creatures. It is a wonderful and _________________ world under the sea. limitless / enormous showing waiting scared sliding Teaching task 2: Please read the text on Page 24, and practice in pairs, Student A gives a question, and Student B answers the question. 主旨大意 1. In the diary, the author mainly wants to tell us that____. A. what he saw in the sea B. how the fish eat in the sea C. the vivid colors in the sea D. all the plants in the sea are poisonous A 2. What was hanging upside down in the sea according to the text? A. The orange and white anemone fish. B. The yellow-spotted red sea-slug. C. The yellow and green parrotfish. D. The orange and blue-striped angelfish. C 3. When the author saw two ____, he felt scared to death. A. anemone fish B. parrotfish C. sea-slugs D. sharks D 4. How many kinds of creatures didn’t the author want to get too close to according to the fourth paragraph? A. Two B. Three C. Four D. Five B 推理判断: 5. From the whole text we know that the author felt that____. A. he was a tiny spot compared with the whole world B. the ocean was a tin spot compared with the whole world C. there was no danger in the sea except sharks D. all kinds of fish wer

您可能关注的文档

文档评论(0)

1176311148 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档