2019年高考英语一轮复习 Unit 2 English around the world分层演练直击高考 新人教版必修1.docVIP

2019年高考英语一轮复习 Unit 2 English around the world分层演练直击高考 新人教版必修1.doc

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2019年高考英语一轮复习 Unit 2 English around the world分层演练直击高考 新人教版必修1

Unit 2 English around the world 阅读理解 cal culture, food and scenery. You might think:“Scotland isn’t so different from the U.S.; they still speak English there!” But when I stepped off the plane, (声音粗哑的) lady at customs. “You’ll be coming from ?” She asked me, !” Her thick Scottish English and sense of humor were obvious right away. I was not in the U.S. any more, As I settled in at the university, I could feel myself getting used to hearing—and even speaking—the Scottish English of my customs agent. In classroom discussions, people would say “em” when they couldn’t think of what to say instead of “um”, which was great fun. After the first few weeks, I stopped chuckling about this. Strathclyde students stayed up late into the night, running around campus and shouting, “Go! Lat’s go, lat’s go(curse word) Glasgow!” Pretty soon, ket—instead, I said “cheers”. My Scottish friends drank whiskey and ate haggis(羊杂碎布丁). I drank plenty of whiskey but I was ashamed to admit that I wasn’t brave enough to try haggis. Scottish bakeries usually sell bridies(肉馅饼). Add a cup of tea—though I usually Americanized it by choosing coffee instead—and a bridie makes for a delicious breakfast. Every time I took a train anywhere in Scotland, I’d gaze out at the rolling hills and wonder if grass was greener than anywhere else in the world. Then I’d reflect that there’s a reason this country was the birthplace of golf. 【解题导语】 本文介绍了“我”在苏格兰学习期间的体验 1.What did the author think of the lady at customs? A.Impolite.       B.Friendly. B 解析:推理判断题。根据第二段中的“Her thick Scottish English and sense of humor were obvious right away. I was not in the U.S. any more, 可知作者认为她的苏格兰英语和幽默用得恰到好处而美国的海关工作人员却从来不跟人开玩笑;据此可推断作者认为这位在海关工作的女士是友好的故B项正确。 A.talking loudly B.comparing C.laughing quietly D.hearing C 解析:词义猜测题。根据第三段中的“In classroom discussions, 并结合“Pretty soon, 可推知在教室讨论时我”发现他们的发音很有趣几周后我”适应了他们的发音所以不再偷笑。故画线词意为“偷笑”项正确。 3What is the author’s purpose of writing the text? A.To explain why Scotland is famous for golf. B.To pr

您可能关注的文档

文档评论(0)

zijingling + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档