- 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Reading 阅读理解 阅读理解有哪些题型? WARM-UP 主旨大意型 事实细节型 词 义 猜 测 型 推 理 判 断 型 How to Deal with the Problems on Reading Comprehension 什么是细节事实型? 是有关细节的问题,常对文中某个词语、某句子、某段落等细节及事实进行提问,所提问题一般可直接或间接在文章中找到答案。 命题方式常有: Which of the following statement is true? Which of the following is not mentioned in the text? The author ( or the passage) states that___. According to the passage, when ( where, why, how, who, what, which, etc.)___? CONTENT Eg. At the same time after the age of ten, at eleven or twelve, boys’ and girls’ bodies start changing. This time of change is called puberty… Question: According to the text the changes in puberty start at the age of _______. A. 8 or 9 B. 11 or 12 C. 15 or 16 D. 17 or 18 题型一:直接对号入座 Eg. From 1262 to 1944 Iceland was ruled first by Norway and then by Denmark. Question: How many years did Norway and Denmark ruled Iceland? A. 700 B. 682 C. 388 D. 1070 题型二:同义/反义词转换 Eg. Kuming has a population of more than 5,000,000. Question: What’s the population of Kuming? A. Over five million B. Over five thousand C. Over five billion D. Over five hundred Eg. Have you ever found that some people can’t read or write but usually they have better memories? This is because they cannot read or write down in a little notebook. Question: Some people can’t read or write, but they usually have better memories, because ______. they have saved much trouble they have saved much to remember things they have to use their memories all the time they can’t write everything in a little notebook Eg. Canada Geese are large blue and white birds. When autumn arrives, they have to fly south where the weather is warmer. Question: Canada Geese have to fly south ___________. A. in spring B. after autumn C. in winter D. after summer 题型三:短语、从句转换 Eg. Students sit in the classroom listening to the teacher. This is a way of learning. Is this the only way for students to learn something? Of course not. Question: Listening to the teacher is ________ for studen
您可能关注的文档
- 中考英语专题讲练系列——惯用法(解析版).docx
- 中考英语专题讲练系列——逻辑推理(解析版).docx
- 中考英语专题讲练系列——实词考查(解析版).docx
- 中考英语专题讲练系列——推理判断题(解析版).docx
- 中考英语专题讲练系列——细节题(解析版).docx
- 中考英语专题讲练系列——现在进行时(解析版).docx
- 中考英语专题讲练系列——虚词(解析版).docx
- 中考英语专题讲练系列——一般过去时(解析版).docx
- 中考英语专题讲练系列——原词重现(解析版).docx
- 中考英语专题讲练系列——主旨题(解析版).docx
- 3.11+西汉建立和“文景之治” 统编版七年级历史上册.pptx
- 8.2+敬畏生命 统编版道德与法治七年级上册.pptx
- 6.2+学会依法办事 统编版道德与法治八年级上册.pptx
- 3.11西汉建立和“文景之治” 统编版七年级历史上册.pptx
- 7.1+促进民族团结 统编版道德与法治九年级上册.pptx
- 7.1+珍视自由 统编版道德与法治八年级上册.pptx
- 第二单元 维护社会秩序+复习 统编版道德与法治八年级上.pptx
- 5.13+国共合作与北伐战争 统编版八年级历史上册.pptx
- 1.1+奏响中学序曲 统编版道德与法治七年级上册.pptx
- 12.1+拥有积极的人生态度 统编版道德与法治七年级上册.pptx
有哪些信誉好的足球投注网站
文档评论(0)