2013高三英语名师点石为金资料复习课件(人教版):阅读理解 推理判断题.ppt

2013高三英语名师点石为金资料复习课件(人教版):阅读理解 推理判断题.ppt

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
2013高三英语名师点石为金资料复习课件(人教版):阅读理解 推理判断题

1. When the story happened, the author _____ . A. was in his late thirties B. served as a car repairman C. had much money in his pocket D. was walking towards his car with his friend 【解析】选D。细节理解题。根据第一段的 “I was at a dance club when I was nineteen. ”可以排除A和B;C在文中并未提到;由 “One day my new friend walked with me to my car. ”可以确定D正确。 10. Which of the following shows the number of large fish has dropped? A. Today’s large fish are bigger than those of the past. B. Long-line fishing boats catch fewer fish for every one hundred hooks. C. Fish able to reproduce have the chance to live longer. D. Japanese boats can catch about ten fish for every one hundred hooks. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第四段中的“Records showed that Japanese boats used to catch about ten fish for every one hundred hooks, but long-line fishing boats now might catch one fish per hundred hooks. ”可知答案。 11. What can be the best title for the passage? A. Catching More Fish B. Fishing Industry in Canada C. Loss of Big Fish D. Modern Fishing Methods 【解析】选C。主旨大意题。根据文章首句“Scientists in Canada say big ocean fish have almost disappeared from the world since the start of industrial fishing in the 1950s. ”以及下文的行文可知,本文主要介绍big ocean fish have almost disappeared这个事实。 12. Where is the passage probably taken from? A. A storybook. B. A business magazine. C. A science report. D. A travel magazine. 【解析】选C。推理判断题。根据文章第一段和第二段可知,本文讲述科学家花费很长时间调查研究有关大型鱼类的生存现状问题。文章用大量文字叙述了大鱼消失的原因以及人类采取应对措施的情况,据此可推断这是一篇有关生态环境的科学报道。 D (2010·合肥模拟) A few days ago, Daniel bought six packages of ink for his printer. Then he found a deal on better ink at the local computer store. So Daniel went back to the $1 Store to exchange the ink for some other items. He put the ink into a plastic bag and tied it up. When he entered the store, he immediately showed the bag to a clerk and told her that he was returning some items, but she was obviously very busy. Then without thinking much, Daniel put the bag into a cart and started shopping.

文档评论(0)

djdjix + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档