托福阅读解题技巧.docxVIP

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
托福阅读解题技巧

TOEFL iBT阅读技巧—关键词法解题关键词在阅读理解中的重要作用:key words—结构(structure)—推断(inference)key words—结构(structure)针对题型:大意概括题 解题步骤:1.找结构关键词(but, and, as ,while, so, to……); 2.分析句子结构; (并列,递进,从属,因果……)3.结合文本大意选出正确选项。例1TPO34 Islamic Art and the BookPapermaking spread quickly to Egypt – and eventually to Sicily and Spain – but it was several centuries before paper supplanted parchment for copies of the Koran, probably because of the conservative nature of religious art and its practitioners. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information. A) It was several centuries before papermaking techniques spread to faraway areas where parchment was popular and used widely in art. B) Although papermaking came to Egypt quickly, it took much longer for paper to be used when copying the Koran, probably because of the conservative nature of religious art. C) Papermaking spread beyond Egypt, Sicily, and Spain, but it was not widely used by artists for centuries, probably because of the conservative nature of art in those countries. D) Paper replaced parchment in copies of the Koran, probably at the request of conservative practitioners in areas like Egypt, Sicily, and Spain.[解析]关键词:but, because of. But 连接的是两个句子的转折,而because of 是对这种转折的原因的解释。 所以这个句子可以看成一个转折加上了一个因果解释。即:快速传播,但是花了很久才取代,这样的原因是。。。回到题干,答案的结构中应该包含转折和因果,马上排除A,D , C项信息超出了原文内容(注意beyond),排除,所以选B.例2TPO33 The First CivilizationsWhile some of these urban centers were identified with a particular economic function, such as proximity to gold or iron deposits or a strategic location on a major trade route, others served primarily as administrative centers or the site of temples for the official cult or other ritual observances.Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or le

文档评论(0)

xcs88858 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

版权声明书
用户编号:8130065136000003

1亿VIP精品文档

相关文档