- 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
阅读理解-词义猜测ppt
英语阅读理解专项训练;;题干提问方式: 1. The underlined word/ phrase “…” in Paragraph 2 most probably means____. 2. By “…” (Paragraph 2), the author means ____. 3. The word “…” in Paragraph 3 is closest in meaning to ____. 4. “They” in Paragraph 1 most probably refers to ___. 5. The word “that” in Line 3 stands for____. 6. In Line 8 the word “…” could best be replaced by___. ;解题策略:;根据构词法:合成、派生(前缀、后缀)、转化等 后缀,构成可数名词:-er, -or, -ian, -ist, -ese, -ess 后缀,构成抽象名词:-ment, -tion, -ness, -sion, -ery, -ing 否定前缀:dis-, in-, mis-, un-, non-;其他前缀:re-重复, co-共同、平等, mini-微型, over-过度, super-超级, pre-前, post-后, vice-副的, en-使, tele-远程 形容词后缀:-al, -ble, -er, -ful, -ish, -ive, -less, -y, -ous 动词后缀:-en, -ize, -ify 例:weaken, realize, satisfy;4)对比法。根据词语之音的对等(and ,or )或相反(but , however, on the other hand , though)关系猜测词义。 5)上下文法。根据上下文找复现或同现信息。 6)常识法。考生利用生活常识、英语语言常识、英语国家文化常识进行猜测词义。;词义猜测训练;;2. Baker concludes that people do not have the ability to sense when they’re being stared at. If people doubt the outcome of his two experiments, said Baker, “I suggest they repeat the experiments and see for themselves.” 70. The underlined word “outcome” in the last paragraph most probably means . A. value B. result C. performance D. connection;3. …Fermat’s Last Theorem(定理), first put forward by the French mathematician Pierre de Fermat in the seventeenth century, the theorem had baffled and beaten the finest mathematical minds, including a French woman scientists who made a major advance in working out the problem, and who had to dress like a man in order to be able to study at the Ecole Polytechnique. … 65. Which of the following best explains the meaning of the word “baffle” as it is used in the text? A. To encourage people to raise questions. B. To cause difficulty in understanding. C. To provide a person with an explanation. D. To limit people’s imagination. ;4. A child’s birthday party doesn’t have to be a hassle ; it can be a basket of fun, according to Beth Anaclerio,
有哪些信誉好的足球投注网站
文档评论(0)