阅读理解(钱).pptVIP

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
阅读理解(钱)

The more we get toghther, toghther, toghther. The more we get toghther. The happier we’ll be. For your friends are my friends. And my friends are your friends. The more we get toghther, the happier we’ll be. 解题方法指导: 一、先看问题,后看文章 一、The Fact Question(事实性细节题) According to the passage, who/what/when…? What does the author say about…? What does the author think of…? According to the passage, which of the following statement(陈述) is true? In this passage, how many/how much/how often/how long…? An example: My grandfather Jack is 96 years old, and he has had an interesting life. He has travelled a lot in his life in the Far East. (  )1.What kind of life has Jack lived? A.A short life. B.An interesting life. C.A lonely life. D.A poor life. 二.The Title Question(主旨题) What is the general / main idea of the passage? Which of the following is the best title? The passage is mainly about______. The best title for the story is_______. The first paragraph tells us that______. 主旨题解题技巧: 大部分文章都有主题句(topic sentence),主题句表达了文章的中心思想(main idea),找到了主题句,也就抓住了文章的主旨大意。因此,“主题句定位法”是解答主旨大意题的一种行之有效的方法。主题句呈现形式通常有以下几种:   1)在开头出现;   2)在结尾出现;   3)在开头和结尾同时出现,首尾呼应;   4)有些文章的中心思想贯穿全文,并没有 用一句话明确表达出来,这就要求我们学会归纳概括。 Exercise: (1)“Its important to tell children the truth about what theyve done. Honest feedback(反馈)is far better than empty praise,” Duke adds. “People have got into the habit of not telling children when theyre wrong. That makes it hard for them to deal with difficulties when they grow up. Thats just how the world is.” Whats the main idea of the passage? A.Its important to have the habit of praising children. B.We should praise children honestly and tell them their mistakes. C.Children should know their mistakes as soon as possible. D.What children with high self-confidence are like. 三、The Inference Question(推断题) We can infer(推断)from the story that___. It can be inferred from the passage that___. The passage suggests/implies(暗示)that___. It can be concluded from the

文档评论(0)

xcs88858 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

版权声明书
用户编号:8130065136000003

1亿VIP精品文档

相关文档