2020_2021学年新教材高中英语课时分层作业15unit5learningfromnature含解析外研版选择性必修第三册.doc

2020_2021学年新教材高中英语课时分层作业15unit5learningfromnature含解析外研版选择性必修第三册.doc

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
PAGE 课时分层作业(十五) Ⅰ.阅读理解 A Holidaymakers wanting to get away from the pressure of modern life might consider staying at a wooden hut in Sweden. The Kolarbyn Eco-Lodge Hotel is not for everyone.If you cant even understand the idea of living without electricity,running water,or a modern toilet,then the charm of this place will probably not appeal to you.But for anyone trying to escape the pressure and busy life of the big city or take a break from the Internet and other modern devices,this place is a paradise(乐园).Located 1 km south of Skarsjon Beach,in the middle of a pristine Swedish forest,Kolarbyn Eco-Lodge consists of 12 wooden huts with nothing but two sheepskin-covered wooden beds,and a wood stove that uses wood cut by the guests themselves. Self-catering breakfast,lunch and dinner consist of items like spaghetti(意大利细面条),tomato sauce,bread,fruit and eggs that tourists have to cook themselves over an outside fire;there is no shower,only a nearby spring and as for toilet,visitors are encouraged to go behind a tree,or visit one of the two sheds(棚子). Adding to the charm of this place is the long coal-making tradition of Kolarbyn.Locals have been building these huts from wood and mud for over 400 years,and a few of them came up with the idea of recreating a few of them in the woods as an eco-lodge to keep tradition alive in the area. “People visit Kolarbyn lodges because they want to experience the nature and to test sleeping in the historical huts.They want to get away from the normal life,”the owner Andreas Ahlsen said.“The huts themselves are relatively small,as if they are too big,it will destroy the nature experience.” 【语篇解读】 本文介绍了一个简单而环保的旅馆——the Kolarbyn Eco-Lodge Hotel。 1.Which of the following can best describe the Kolarbyn Eco-Lodge Hotel? A.Modern and luxurious. B.Perfect and unique. C.Cheap and appealing. D.Simple and environmentally friendly. D [推理判断题。根据第二段的描述可知,这家旅馆是简单而且环保的。故选D。] 2.What does the underlined word“them”refer to in Paragraph 4? A.Old tradit

您可能关注的文档

文档评论(0)

1176311148 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档