2019年高考英语一轮复习 Unit 3 Travel journal分层演练直击高考 新人教版必修1.docVIP

2019年高考英语一轮复习 Unit 3 Travel journal分层演练直击高考 新人教版必修1.doc

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2019年高考英语一轮复习 Unit 3 Travel journal分层演练直击高考 新人教版必修1

Unit 3 Travel journal 阅读理解 A rs or so each week. My best friend, Dusty,also sat in an office at a computer all day. We often talked about what a waste it seemed to be, spending our time inside in front of a computer all day long. I ended up leaving my job, and so did Dusty. Neither one of us are sitting in an office all day. Last week, Dusty came to my home and declared,“I’m going to travel.” Of course, traveling is exciting. It’s getting to experience new things, getting to be a slightly different version of ourselves, but I think the point is more about the mindset(心态) that it allows for than the actual reality that comes with it. Waking up every day with a sense of excitement for the unknown. Approaching each interaction during the day with a sense of wonder. Not thinking about yesterday or tomorrow, and just about whatever’s right in front of you. However, the thing is, we don’t need to be in transit to be able to approach our days this way. It is possible for me to be living my normal life and be excited for the unknown of the day. I meet new people and do new things every day. Yes, they might be in Santa Monica, a few blocks from my apartment, but what抯 the difference between a new person here and a new person in Australia?e I read an Alan Watts quote recently, and it goes as follows: uppose you could answer,‘It would take me forever to tell you, and I am much too interested in what’s happening now.’” Our generation seems to be eager to expand our horizons(视野). But I agree with Alan Watts. There is a lot of opportunity for horizon-expansion wherever we happen to be. I think I’ll wake up tomorrow, 【解题导语】 旅行之所以吸引人是因为它可以让人们探索未知但是并不一定非要去旅行才可以达到这个目的。正如阿兰·沃 1.According to the text, the author quit his job mainly because . B.Dusty advised him to do so C.he wanted to spend some time traveling D.he didn’t want to stay inside all day long D 解析:细节理解题。根据第一段中的“... what a waste it seemed to be, 可知作者和朋友都不喜欢每天待在室内坐在电脑前所以他们辞掉了工作。故选D项。 ed words “in transit” in the thir

您可能关注的文档

文档评论(0)

zijingling + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档