2019年高考英语一轮复习 Unit 1 Cultural relics分层演练直击高考 新人教版必修2.docVIP

2019年高考英语一轮复习 Unit 1 Cultural relics分层演练直击高考 新人教版必修2.doc

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2019年高考英语一轮复习 Unit 1 Cultural relics分层演练直击高考 新人教版必修2

Unit 1 Cultural relics 阅读理解 A (2018·广东七校联考)Should we allow modern buildings to be built next to older buildings in a historic area of a city? In order to answer this question, e must first examine whether people really want to preserve the historic feel of an area.Not all historical buildings are attractive. However, there may be other reasons梖or example, economic reasons梬hy they should be preserved.So, let us assume that hisiltorical buildings are both attractive and important to the majority of people. What should we do then if a new building is needed? In my view, new architectural styles can exist perfectly well alongside an older style. Indeed, there are many examples in my own hometown of Tours where modern designs have been placed very successfully next to old buildings. As long as the building in question is pleasing and does not dominate(影响) its surroundings too much, it often improves the attractiveness of the area. It is true that there are examples of new buildings which have spoilt(破坏) the area they are in, ally conservative(保守的) and do not like change. ere before, we would all still be living in caves. Thus, I would argue against copying previous architectural styles and choose something fresh and different, even though that might be the more risky choice. 【解题导语】 本文是一篇议论文讨论了现代建筑是否应该和古老的历史建筑建在一起。 A.Most of them are too expensive to preserve. B.They are more pleasing than modern buildings. C.They have nothing to do with the historic feel of an area. D.Some of them are not attractive. D 解析:细节理解题。根据第一段的第三句“Not all historical buildings are attractive.”可知并非所有的历史建筑都有吸引力。据此可知一些历史建筑没有吸引力故D项正确。 lowing is TRUE according to the author? A.Some old buildings have spoilt the area they are in. B.We should reproduce the same old buildings. C.Buildings should not dominate their surroundings. D.No one understands why people speak against new buildings. A 解析:细节理解题。根据第三段的第一句“It is true that there are examples of new buildings which have spoilt(破坏) the area they are in可

您可能关注的文档

文档评论(0)

zijingling + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档