英语20140606阅读理解1.docVIP

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
英语20140606阅读理解1

A Last weekend three students went to London, and they visited many places. Did they enjoy the trip?Let’s listen to them. “It was a fine day. I went to London with my friends Emily and James. We visited many places. The guide was very kind and funny. I really had a great time in London!”David said. “The train was so fast. It only took us half an hour. I read many books about London. When I saw it with my eyes today, I felt so excited!I took many photos. And I also bought some gifts for my sister.擡mily said. 揥e went to the science museum. All kinds of model robots are my favourites. I learned a lot about robots. The food in London was kind of expensive, but very delicious. All in all, it was a great trip.擩ames said. 46. Where did the students go? A. London. B. America. C. Sydney. D. Moscow. 47. How was the weather that day? A. Windy. B. Cloudy. C. Sunny. D. Snowy. 48. What does David think of the guide? A. Smart. B. Kind. C. Unfriendly. D. Strange. 49. What did Emily do during the trip? A. Took many photos. B. Visited the Eiffel Tower. C. Went boating. D. Read a book. 50. What do they think of the trip? A. Funny. B. Modern. C. Great. D. Boring. 答案及解析: 46. A 根据第一段第一句Last weekend three students went to London...可知答案。 47. C 根据第二段第一句It was a fine day.可知天气晴朗。 48. B 根据第二段第四句The guide was very kind and funny.可知导游是个很和蔼有趣的人。 49. A 根据倒数第二段中的I took many photos.可知,Emily拍了很多照片。 50. C 根据三个学生的叙述可知,这是一次很棒的旅行。 B It was Saturday. Li Mei went to the zoo by bus. There were many people. An old man got on and he couldn’t find a seat. Li Mei stood up and said,揅ome here and sit, please.敁Thank you, good girl.攖he old man said.揧ou are welcome.攕aid Li Mei. Ten minutes later, t and he bus stopped at the gate of the zoo. Li Mei got off and said goodbye to the old man. There were many people in the zoo. Li Mei met lots of students. She saw the tigers first. Then she went to see other animals and birds. The pandas were so cute. She took many photos of them. Finally she went ba

文档评论(0)

abf4675328 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档