高中英语人教版新课标必修四unit3AtasteofEnglishhumourwarmingupPre-reading,Reading课件.pptxVIP

高中英语人教版新课标必修四unit3AtasteofEnglishhumourwarmingupPre-reading,Reading课件.pptx

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
B4 UNIT3 A taste of English humour Warming up Pre-reading, Reading12 step1Learn the following words and expressions:Humour punchline verbal nonverbal mimeComedy up to now brighten depressedContent feel/be content with performerAstonish astonishing fortunate fortunatelyBadly off teens ordinary bored subtle entertain entertaining charming tramp throughout homeless moustache worn worn-out stiffly failure Optimism overcome undergo snowstorm leather pick out chew mouthful enjoyment convince convincing direct star in outstanding 22023/11/7 Step2 warming upChaplin wrote,directed,and produced many movies he starred in.He was given a special Oscar for his lifetime outstanding work.Please match the following pictures with the names of his famous movies.32023/11/7 A.《大独裁者》 1940   B.《摩登时代》 1936C.《淘金记》 1925 D.《寻子遇仙记》 1920E.《流浪汉》 1915答案: (1)E (2)D (3)C (4)B (5)A42023/11/7 step3 Fast Reading1.What’s the main idea of the text?A.How Chaplin entertained the audience with his humour.B.A brief introduction to Charlie Chaplin.C.A most famous film—The Gold Rush.D.The history of English humour.答案: B 52023/11/7 52.Read the text and match the main idea of each paragraph.Para.1(  )A.An example of a sad situation that he made funny.Para.2(  )B.His achievements.Para.3(  )C.What Charlie’s childhood was like.Para.4(  )D.What his most famous character was like.Para.5(  )E.Why people needed cheering up.答案: Para.1 E Para.2 C Para.3 D Para.4 A Para.5 B62023/11/7 step4 Careful ReadingRead the text carefully and choose the best answer according to the text.1.How do you understand the sentence “Laughter is the sun that drives winter from the human face”?A.Laughter has the power to drive winter away and welcome warm spring.B.Laughter can keep one’s face warm,especially during freezing winter.C.Laughter can make people forget their problems and make them feel happy. 72023/11/7 D.Laughter can give people warmth,so their faces are not cold.答案: C2.What made Charlie Chaplin one of the most popular child a

文档评论(0)

188****7976 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档