- 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
PAGE PAGE 7 UNIT 1 课下题型练(一) Reading and Thinking Ⅰ.阅读理解 A Women have been making scientific discoveries since ancient times.Twelve women have won the Nobel Prize for Science, one of the highest honors in the world.Some women scientists never married, some worked with their husbands, and others raised large families.It has been difficult for women to be successful scientists. In the early 1800s in England, Mary Anning became one of the first women recognized for her discoveries about the ancient history of the earth.Mary and her father collected fossils (化石) in their village on the south coast of Great Britain.Fossils are parts of plants or animals that have been saved in rocks for millions of years. When she was only twelve years old, Mary became the first person to find the almost complete skeletons (骨架) of several animals that no longer existed on the earth.She didnt become famous for her discoveries at that time because she often sold her fossils to get money to support her family. In 1891, a young Polish woman named Marie Sklodowska traveled to Paris to study physics.She did so because she could not get a college education in Poland.She began working in the laboratory of a man named Pierre Curie.Marie and Pierre Curie got married and made many discoveries together.They received the Nobel Prize for Physics in 1903 along with another scientist.Marie Curie became the first person to be awarded a second Nobel Prize in 1911, this time for Chemistry.Marie Curie was one of the few women at the time who became famous as a scientist. 语篇解读:本文是一篇记叙文。文章介绍了两名在科学领域做出了巨大贡献的女性。 1.The author believes that women scientists . A.have more opportunities to become successful B.can not get the highest honors in the world C.go through difficulties to be successful D.had better pay more attention to their families 解析:选C 细节理解题。由第一段最后一句可知,作者认为女性科学家要经历很多艰难才能走向成功。 2.Mary Anning was one of the first women to . A.win the Nobel Prize for Science after getting married B.make achievem
文档评论(0)