[名校]中考初中英语-全考点-精练含答案解析.docxVIP

[名校]中考初中英语-全考点-精练含答案解析.docx

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
[名校]中考初中英语?全考点■精练含答案解析 1. Time for Our Three D ays Exam June 15 June 16 June 17 time Subjects time Subjects time Subjects 8:20-9:50 history 8:20-9:50 politics 8:20-10:00 English 10:30-12:00 physics 10:30-12:00 chemistry 15:00-17:00 Chinese 15:00-17:00 math 【<J\题 1] English is tested on according to the time table A. June 15 B. June 16 C. June 17【小题 2] Which of the following exams takes the longest time ?A . Chinese. B. Physics. C. Politics. 【答案】 【小题1】C【小题1】A [考点]初中英语知识点?阅读理解 【解析】【主旨大意】这是一张考试日程安排表。 【小题1]在六月十七号这一栏可找到English.【小题1]排除法。根 据表格的时间提示,得出答案。 A poor farmer had a friend who was famous for the wonderful apple tree he grew. One day, his friend gave the farmer a young apple tree and told him to plant it. The farmer was pleased with the gift, but he did not know where to plant it. He was afraid that if he planted the tree near the road, strangers would steal the fruit. If he planted the tree in one of his fields, his neighbors would come at night and steal some of the apples. If he planted the tree near his house, his children would take the fruit. Finally he planted the tree in his wood. But without sunlight and good soil〔土壤〕,the tree soon died, Later the friend asked the farmer why he had planted the tree in such a poor place. What s the difference? the farmer said angrily and then told what he had thought. Yes, said the friend, but at least someone could have enjoyed the fruit. Now you not only have robbed everyone of the fruit, but also you have destroyed 〔毁掉〕a good apple tree !【小 题 1] What gift did the farmer get from his friend one day?【小 题 2] How many people are there in the story?【小题 3] Where did the farmer plant the apple tree at last?【小题 4]Why did the apple tree soon die?【小题 5] Who destroyed the apple tree? 【答案】 【小题1] An apple tree .【小题l】Two./2.【小题1】In his wood 【小题 1】Without sunlight and good soil【小题 1】The farmer [考点]初中英语知识点?阅读理解 【解析】 【小题 1]从第二段的句子:One day, his friend gave the farmer a young apple tree and told him to plant it.可知朋友给了他一颗苹果 树,答案是An apple tre

文档评论(0)

scj1122115 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

版权声明书
用户编号:6203112234000004

1亿VIP精品文档

相关文档