- 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2015.4.3高考阅读-词义猜测题解题技巧课件
Welcome to our English class!;侯挤涤丙埔洲霸瑟山岗沼霄肪帆赵耪诬僵树厚澡昭凳淄琐扬仪珍睬表绝埃2015.4.3高考阅读-词义猜测题解题技巧课件2015.4.3高考阅读-词义猜测题解题技巧课件;墙角数枝槑,凌寒独自开。 遥知不是雪,为有暗香来。;灵活拆组卷二 Group atmosphere provides challenge to strong cyclists and support and confidence to the novice. 14.The underlined word “novice” in the passage probably means “______”. A. professional cyclist B. inexperienced rider C. event organizer D. healthy individual ;If you come across new words when reading, what will you do first? --- Look them up in the dictionary --- Ignore them and continue reading --- Guess the meaning;2015高三二轮复习阅读专项— 猜测词义; 词义猜测题常用的提问方式有: 1. The word “…” refers to / probably means / could best be replaced by _______. 2.The word “…” is most likely to mean ______. 3. What do you think the expression “…” stands for? 4. The underlined word “…” means ______. ......; It will be very hard but very brittle — that is , it will break easily.; 高考链接---大纲卷C篇67 And for Chocolate snobs, who think that they have a better knowledge of chocolate than others, … The word “chocolate snobs” in Paragraph3 probably refer to people who_____. are particular about chocolate B. know little about cocoa beans C. look down upon others D. like to try new flavors;Unlike his brother, who is truly a handsome man, John is quite homely. “homely” means “ ”.;2. Contrast 对比法: 利用文中的反义词以及表对比关系的词(组)猜测词义。 表示对比的词有but、while、however、 otherwise、unlike、rather than等。; 高考链接---北京卷A篇58 The advanced EP also heats the room evenly, wall to wall and floor to ceiling. It comfortably covers an area up to 350 square feet. Other heaters heat rooms unevenly with most of the heat concentrated to the center of the room. And they only heat an area a few feet around the heater. --the underlined word “evenly” in Paragraph 4 means? continuously B. separately C. quickly D. equally;3. Similarity 相似法:利用同义词、近义词或词组猜测词义。;; 高考链接---重庆卷B篇62 When things are getting hard, a voic
有哪些信誉好的足球投注网站
文档评论(0)