【中考夺分】安徽省2015中考英语复习课件:中考题型集训 完形1+阅读2(共270张ppt).ppt

【中考夺分】安徽省2015中考英语复习课件:中考题型集训 完形1+阅读2(共270张ppt).ppt

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
【中考夺分】安徽省2015中考英语复习课件:中考题型集训完形1阅读2(共270张ppt)

题型集训(十二) 完形1+阅读2 (  )7.The writer gives us ________ examples of the education ways in China. A.four B.five C.six D.seven B 细节理解题。 根据短文内容,可判断作者共给出了五个例子,故选B。 题型集训(十二) 完形1+阅读2 (  )8.From the passage we know comparing children with others will only bring them ________. A.encouragement B.progress C.happiness D.pain D 细节理解题。 根据短文第四段的最后一句“It will only bring the children much pain.”可知选D。 题型集训(十一) 完形1+阅读2 (  )5.What is the passage about? A.The introduction of some of the top cities for travelers in 2014. B.The customs and cultures of different countries in the world. C.The suggestions for travelers choos-ing destinations. D.The possible ways of getting to different cities. A 主旨大意题。 根据短文第一段可知选A。 题型集训(十一) 完形1+阅读2 B When I was a teenager, I became interested in music. I can still remember sitting up in the big chair next to the piano and listening to my father playing for hours. Besides, I used to give myself concerts in my bedroom. 题型集训(十一) 完形1+阅读2 I raised (抚养) my kids with a lot of music, too. My oldest sons first memory of learning a song was The Carpenters Sing a Song. My oldest daughter would come to me when she heard Abbas Thank You for the Music. She would say, “Dance, Mommy, dance!” Then I would pick her up and dance around the room. Each of my children had his or her own special song with his or her name in it. And I would sing to them all kinds of songs, including their own songs, for about an hour each night before they went to sleep. 题型集训(十一) 完形1+阅读2 Now I am a grandmother and music still plays an important part in my familys daily life. My youngest grandson is only three years old, but he loves music very much! He has his own CD player in his room. When we play one he likes, he will jump up and down and laugh. 题型集训(十一) 完形1+阅读2 Someone once asked me if music says things that words cannot. At first I was going to say no. Then I remembered Grand Canyon Suite, Peer Gynt Suite and some of the other great pieces of music. They are so good and I cant express my

文档评论(0)

676200 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档