English aound the world-.docVIP

  1. 1、有哪些信誉好的足球投注网站(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
学科:英语 教学内容:English around the world 【语篇领悟】 阅读本单元对话与课文,完成下列各题: §1.1 细枝末节 1.How many people learn English as a second language? A.37 500 000 B. D. B. D. B. D.B. D.’s hard for them to understand one another. C.Noah Webster helped to divide the language into British English and American English. D.200 years ago British dictionaries and American dictionaries were not quite different. 答案: C §1.2 主旨大意 7.Which of the following best expresses the main idea of Passage 1? A.There are more than 42 countries where the majority of the people speak English. B.The number of people who learn English as a foreign language is more than 750 million. C.English is the language of global culture such as popular music and the Internet. D.English is the most important and widely used language in the world. 答案: D 8.Passage 2 mainly tells us that __________. A.American English and British English are in fact two dialects(方言)of the same language with some unimportant differences. B.American English and British English are two different languages. C.American English and British English are so different that we can hardly say they are still the same language. D.The English language began to change after America became an independent country. 答案: A §1.3 推理判断 9.From Passage 1 we can infer that __________. A.English will be the only language to be used in the world B.native speakers of English might find it unnecessary for them to learn a foreign language C.the number of learners of English will become smaller in the future D.with the development of China’s economy, Chinese will become more important than English 答案: B 10.From Passage 2 we can infer that __________. A.American English and British English will become more and more different B.Noah Webster was proud of his own country C.languages change very fast D.students had better learn American English rather than British English 答案: B 【知识记忆】 §2.1 知识网络 1.majority n. 大多数;大部分 The majority of people seem to prefer watc

文档评论(0)

zhanci3731 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档